05 juli 2005

aftellen...

13h11 lokale tijd. Zojuist nog eens goed gegeten, fris douchke gepakt, proper kleren aangedaan,... En nu wachten op de escorte die voorzien is om 14h. Vorige keer was ze pas om 16h30 hier. Ben benieuwd. En vooral omdat ze hier al om 11h45 aankwamen. Die snoodaards willen dan altijd op onze kosten mee-eten, maar dat hebben we gestopt. Waarschijnlijk willen zij ons nu ook ne kloot aftrekken en laten ze ons wachten tot 17h of zo.
Morgenavond ben ik thuis. Het weerbericht voor Belgiƫ voorspelt niet veel goeds. Rondrijden met de moto zal er wrs niet veel inzitten. En zwemmen ook al niet. Aangezien ik hier de volgende keer tot eind augstus zit, zal er dus van zwemmen deze zomer niet veel in huis komen. Dju, spijtig.
Ik weet niet waar eerst beginnen de komende dagen. In ieder geval donderdag langs het werk passeren, want het is zelfs niet zeker dat mijn visum op tijd verlengd geraakt, aangezien de consulaten maandag gesloten zijn op de Vlaamse feestdag. Verder nog gaan shoppen, bezoekjes brengen (het belangrijkste van al !!), colaatjes (of baileys) gaan drinken, enzovoort enzoverder.

Geen opmerkingen: