14 februari 2006

bezoek

Terwijl het in ons Belgenlandje vorig weekend sneeuwde, klagen wij over een fris windje 's morgens en 's avonds. Dat het overdag richting de 15 graden gaat (uit de wind, in de zon) vergeten we even voor het gemak.
Behalve het feit dat het razend druk is op het werk zelf, valt er niet veel nieuws te rapen onder de zon (heb je'm?).
 
Of toch: vandaag krijgen we bezoek op de werf. Hoewel dit wel vaker gebeurt, is het deze keer misschien net ietsje specialer. De volledige directie komt eens een kijkje nemen. Tota daar nog aan toe. Maar de diretie van onze directie komt ook mee. Een delegatie van 9 man, de ene alweer een trapje hoger op de ladder dan de andere. Waar ik naartoe wil: de hoogste in rang die afkomt heeft ... 65000 man onder zich staan !! Ooit wel eens van de Suez-group gehoord zeker?? Voila, het is de Vice-CEO van Suez Energy, waarvan wij deel uitmaken.
Jammer genoeg schijnt de zon. Het zou leuker geweest zijn dat het eens flink regende, zodat die pieten weten hoe het hier van tijd ploeteren is. Eén positief punt: zo overnachten in hetzelfde (minderwaardige) hotel als wij, en ze deze keer niet met de helicopter maar per escorte. Laten we hopen dat ze er 6 uur over doen... Wordt duur ritje als je die kerels per uur moet betalen.
 
Nog een weekje en ik mag hier eindelijk nog eens weg. Een dagje later touchdown op Brusselse bodem. 't Zou tijd worden. 46 dagen is lang, erg lang, té lang. Maar binnenkort is het Boardtime, dat maakt veel goed !!
 
cu !!
bereknuffel !!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat is gewoon plagiaat Jean and you know it. Waar zou ik de Jean eens goed mee kunnen straffen, iemand enig idee? Alle suggesties welkom!