03 juli 2005

Dag 15: 02 juli: Sofietje trouwt !!

Dag 15: moe !

Dag 15 voelt als de vermoeiendste dag tot nog toe. Twee redenen. Ten eerste hadden de collega’s die vandaag vertrokken kennelijk zin in een feestje gisteren. Geen probleem, lijkt me logisch. Maar waarom dat nadien dan verder zetten in de bungalow naast de mijne? Damn, die muren hier zijn blijkbaar flinterdun, want ik kon haast woordelijk verstaan wat er gezegd werd. Uiteindelijk heb ik het nog half één zien worden, en dan heb ik dus echt niet genoeg geslapen. Ten tweede: G was op blitsbezoek gekomen. Aangezien hij zowat onze technische specialist is ter zake, had iedereen wel iets te vragen. In feite was hij speciaal voor de kabellijst gekomen (mijn ding dus), maar van hier naar daar sjezen zonder iets af te werken is redelijk stressie. Ook al omdat de weergoden besloten hadden er weer een lekker warm dagje van te maken. Waar het de voorbije dagen nog “zacht”, aangenaam weer was (een graadje of 37), klom het kwik vandaag weer vlotjes tot 42 graden. Pfff, warm genoeg.
Vanmorgen was er nog een “massa” volk op de site, maar aangezien er kort na de middag zes fabricommers vertrokken (hetzij naar huis, hetzij naar andere sites), wordt het de komende dagen al een pak rustiger.
Het eten begint stilaan mijn strot uit te komen. Hoewel om de paar dagen hetzelfde terugkomt, smaakt alles wat daartussen zit ongeveer hetzelfde. Pas op: slecht of super ongezond is het niet. Maar afwisseling zou welkom zijn. De volgende weken toch maar meer onze chauffeur op pad sturen om het één en ander te kopen.
Blijkbaar is Armstrong weer in supervorm in de tour. Jammer. Ik gun hem de overwinning, maar een spannende tour zou nog eens leuk zijn. Ook de werken op de Antwerpse ring leverden het nodige spektakel op. Gelukkig ben ik daar van af.
Ziezo. Op tijd gaan slapen. Morgen er weer vol tegenaan...


PS: Sofie en Bruno: gefeliciteerd !!!

Geen opmerkingen: