11 oktober 2005

warm

Dag 88, 89 en 90
Zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10


’t Is terug warmer geworden. Maandag iets na de middag halen we 34 – 35 graden. En dat dus midden oktober. Net zoals de zomer is volgens de lokale Algerijntjes ook de herfst al warmer dan andere jaren.
Ondertussen vallen de ramadanners hier als vliegen: de poetsvrouw viel den derde dag al flauw en als ik de chauffeurs vermoeid in hunne camion zie kruipen om 17h, wetende dat die voor het laatst om 04h00 gegeten hebben, ben ik blij da’k niet op de baan moet zijn.
Ondertussen zijn er opnieuw kabels en instrumenten aangekomen. Terug meer werk. Gelukkig maar.
Voor de rest niks speciaal. Kijk al stilaan uit naar het einde van de week. In principe is het hier voor mij donderdag avond gedaan: vrijdag nie werken en de escorte komt me zaterdag om 10h oppikken. Hopelijk moet ik dan niet naar den bureau in Bethioua gaan, maar ik peis het niet.
Volgende week zal het spoeien worden om iedereen eens gezien te hebben. Ik zal al maar stilaan beginnen af te spreken.
See you later, aligator !!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey jan. Als je een extra koffer hebt steek daar dan maar wat zonnestraaltjes in want het wordt koud! Dus als je aankomt zie dan maar dat je je jasje bij de hand hebt.See you. wimpy

Anoniem zei

Hey ik volg u wel op de voet he. Het is nogeens tijd om een paar dagen bij te schrijven. Eerst klagen dat wij geen comments of e-mails sturen en dan doe de gij niks meer. Da kan ni he. (PS:ge gaat me ni vertellen da ge geen tijd meer hebt nu da nieuw materiaal er is he) Groetjes Wimpy

Anoniem zei

eerste afspraak!!! den broere op de vlieghaven hé!!

in na waajl krokodaail