28 december 2005

The day after

Maandagavond, 26 december. The day after.
The day after X-mas. Waarschijnlijk de meest eigenaardige kerst ooit. Kerstavond hebben we met de buitenlanders, wel alledrie, (en één chauffeur) een bbq gehouden. Was echt gezellig. Onze Amerikaan blijkt ne sympathieke kloot te zijn. Later op de avond zijn er nog twee komen helpen om de flessen wijn leeg te krijgen. Da’s niet gelukt ;-)
Kerstdag zelf was een frusterende dag op werk. Wachten op beslissingen van anderen, beloftes die niet gehouden (kunnen) worden. Allé, den hele santeboetiek.
Dit in tegenstelling tot vandaag. Echt veel en goed werk geleverd. Aangezien we (die Amerikaan en zijn collega’s) enkel vandaag over de machines konden beschikken hebben we nog enkele uren doorgewerkt. Van 7 ’s morgens tot 21 ’s avonds. Dat voel je, zeker als je al drie weken geen dagje vrij hebt gehad. Maar bon, nog drie dagen en ik ben hier weg. En voor de rest van ’t jaar kom ik nie meer terug !!
Op voorhand was niet geweten wanneer Larry terug zou gaan, maar nu hebben ze hem samen met mijn escorte (donderdag) en de volgende dag zelfs op dezelfde vlieger naar Parijs geboekt! Wordt wel fun, want eerlijk gezegd is dat engels een fijne afwisseling na zes maanden frans!! En die kerel heeft nog zeven jaar in Nieuw-Zeeland gewoond en hij kan me een paar goei adreskes geven moest ik toch ooit nog daar geraken. En dat zal wel zeker?
Bon, morgen zal het wel té vroeg worden, maar ok. Ik ga stilaan maffen, if you don’t mind.Dada, radwa inschallah.

Geen opmerkingen: